fbpx
IMG_Entrevista_Abele_767x431

To δίκτυο geranisNet πιστοποιημένος συνεργάτης της TESAEgroup, Κέντρο Τεχνολογίας Πήγασος αναλαμβάνει τη μηχανογράφηση της επιχείρησης σας, προμηθεύοντας σας με τον απαραίτητο εξοπλισμό hardware, εγκατάσταση των προγραμμάτων Pegasus και εκπαίδευση στη χρήση της τεχνολογίας.

Εμπορικές Επιχείρησεις Pegasus μElite(MySQL)

Το Pegasus μElite αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για την Επιχείρηση που επιθυμεί να κάνει το πρώτο βήμα στη Μηχανογράφηση. Είναι ιδανικό για τη βασική οργάνωση όλων των καθημερινών λειτουργιών καθώς περιέχει όλα τα δομικά υποσυστήματα που απαιτεί αυτή η διαδικασία. Από τη διαχείριση πελατών και τη διευθέτηση των οικονομικών συναλλαγών μέχρι τη τήρηση αποθήκης και τους προμηθευτές, το Pegasus μElite καλύπτει ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας. Λόγω του χαμηλού κόστους αρχικής επένδυσης, είναι η 1η λύση στην οποία στρέφεται η μικρομεσαία επιχείρηση όταν καταργεί τα χειρόγραφα παραστατικά και τις πρόχειρες λύσεις (Excel, Access κτλ) προκειμένου να οργανωθεί ενώ ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης σε επόμενη έκδοση με αξιοποίηση του αρχικού κεφαλαίου αγοράς.

Εμπορικές επιχειρήσεις Pegasus ERP Start Up

Το Pegasus ERP Start Up αποτελεί τη βασική έκδοση Εμπορικής Διαχείρισης της ΤΕΣΑΕ με πάνω από 8.000 ενεργές εγκαταστάσεις. Είναι το πιο ολοκληρωμένο ERP στην αγορά με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης από ανταγωνιστικές λύσεις τόσο σε οικονομικό όσο και σε λειτουργικό επίπεδο. Αξίζει να αναφέρουμε την ευρεία αποδοχή που έχει από το αγοραστικό κοινό καθώς είναι προσιτό για κάθε Επιχείρηση ανεξαρτήτως δυναμικής ενώ συνεισφέρει κατά το μέγιστο βαθμό στη περαιτέρω ανάπτυξη της καθώς βελτιώνει την οργάνωση σε κάθε επίπεδο καθημερινής λειτουργίας.

Εμπορικές Επιχειρήσεις Pegasus Retail ERP Start Up

Το Pegasus Retail ERP είναι η καθετοποιημένη εφαρμογή που αναπτύχθηκε με γνώμονα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της Λιανικής Πώλησης. Στηρίζεται στη βασική έκδοση Εμπορικής Διαχείρισης Pegasus ERP Start Up ώστε να διασφαλίζεται η άμεση και ολοκληρωμένη αξιοποίηση των επιχειρησιακών πόρων ενώ ταυτόχρονα φέρει όλη την ειδική παραμετροποίηση και εξειδίκευση που απαιτεί η Εντατική Λιανική.  Είναι μία αναγνωρισμένη λύση με πλήθος ενεργών εγκαταστάσεων στην αγορά που εμφανίζουν διαφορετικό βαθμό πολυπλοκότητας και κυμαίνονται από ένα τυπικό κατάστημα μέχρι τη διασύνδεση πολλαπλών υποκαταστημάτων.

Εμπορικές Επιχειρήσεις Pegasus ERP Basic

Το Pegasus Basic ERP συνιστά ένα άρτιο και ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακών Πόρων που καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης Επιχείρησης.  Είναι το επόμενο βήμα  για την Εταιρία που έχει ήδη δρομολογήσει την διευθέτηση και οργάνωση των καθημερινών λειτουργιών μέσα από τη Μηχανογράφηση και επιδιώκει τη περαιτέρω ανάπτυξή της με την ενσωμάτωση εργαλείων και δυνατοτήτων που θα προάγουν αυτό το εγχείρημα. Αποτελεί τη πιο συμφέρουσα επιλογή με σημαντικό οικονομικό όφελος για τον Επιχειρηματία αφού ενσωματώνει πλήθος υποσυστημάτων & modules σε προνομιακή τιμή έναντι κλασικών ανταγωνιστικών λύσεων που απαιτούν επαναλαμβανόμενες τιμολογήσεις πέραν της αρχικής επένδυσης και ανεβάζουν το κόστος της ετήσιας υποστήριξης.

Πρατήριο υγρών καυσίμων Pegasus Oil ERP Start Up

Το Pegasus Oil ERP αποτελεί εφαρμογή – σταθμό για το καθετοποιημένο λογισμικό. Παρουσιάστηκε και έγινε ευρέως αποδεκτό από την αγορά το  1998 και έκτοτε μετράει δεκάδες πετυχημένες εγκαταστάσεις ενώ έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Πρατηριούχων. Μετά την εισαγωγή του συστήματος Εισροών – Εκροών, το Pegasus Oil ERP πλαισιώθηκε από σημαντικές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου των Αντλιών Καυσίμων ΑΦΟΙ ΜΠΟΗ (7fuel)  –   ΑΤΡΕΑΣ (GSI) – SPYRIDES (Station Guard)  – NETWAVE –  ΟΛΚΕΜ  κ.α. ενώ συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τη διασύνδεση και με άλλα συστήματα Εισροών – Εκροών.

Γυμναστήρια, Αθλητικά κέντρα Pegasus Champion ERP Start Up

Το Pegasus Champion ERP αποτελεί μία εφαρμογή με εξαιρετικές επιδόσεις όπως αποδεικνύεται από το πλήθος των ενεργών εγκατάστασεων που μετρά τα τελευταία 20 χρόνια. Είναι η 1η εξειδικευμένη λύση για το Fitness & την Ευεξία, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες (Γυμναστές / Επιχειρηματίες) του χώρου,  με απώτερο στόχο τη παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στα μέλη τους και τη παρακολούθηση των συνδρομών τους. Έχοντας εξαιρετικό reference ικανοποιημένων πελατών από μικρές ατομικές επιχειρήσεις μέχρι τις πλέον καταξιωμένες αλυσίδες, κάνουμε  το επόμενο βήμα με Web λύσεις και σύγχρονα εργαλεία που θα κάνουν τις υπηρεσίες σας να ξεχωρίσουν!

Ξενοδοχειακές Μονάδες Pegasus Hotel ERP Start Up

Το Pegasus Hotel ERP συνιστά μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μηχανογράφησης στο χώρο της Φιλοξενίας. Οι αξιόλογες δυνατότητες που προσφέρει σε συνδυασμό με τον εξαιρετικά εύκολο χειρισμό του, αποτελούν σημαντικό κριτήριο επιλογής. Απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων από μικρές οικογενειακές μονάδες με μικρό αριθμό δωματίων έως γνωστές αλυσίδες ξενοδοχείων. Το Pegasus Hotel ERP είναι η μόνη αξιόπιστη λύση που διαχειρίζεται κάθε πτυχή των εργασιών μίας μονάδας φιλοξενίας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης χωρίς περιορισμούς σε αριθμούς δωματίων. Ανήκει στις κορυφαίες επιλογές των επιχειρηματιών καθώς είναι η πλέον ενδεδειγμένη εφαρμογή για ταυτόχρονη διαχείριση on line κρατήσεων μέσα από το εταιρικό site ενώ ταυτόχρονα σας δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης στο ERP σας από Οπουδήποτε/Οποτεδήποτε, μέσω της διασύνδεσης με το Pegasus e-Hotel Web App.

Χώροι εστίασης (Εστιατόρια, καφετέριες,bar, delivery) Pegasus Estiasi Start Up

Το Pegasus Estiasi ERP αποτελεί τη 1η ΕΝΙΑΙΑ λύση που καλύπτει όλες τις δραστηριότητες της σύγχρονης Επιχείρησης Εστίασης. Ασύρματη Παραγγελιοληψία – Delivery -Take Away  & Εμπορική Διαχείριση μέσα από μια εφαρμογή χωρίς πρόσθετα modules ή  λοιπές χρεώσεις. Η άκρως πετυχημένη πορεία του στην αγορά για πάνω από 15 χρόνια και οι δεκάδες πετυχημένες ενεργές εγκαταστάσεις (ανεξαρτήτως μεγέθους) αποτελούν εγγύηση για την αξιοπιστία της εφαρμογής και τη συνεχή ανάπτυξή της ώστε να καλύπτει νέες ανάγκες που προκύπτουν.

Στεγνοκαθαριστήρια, Ταπητοκαθαριστήρια Pegasus Dry Clean ERP Start Up

Το Pegasus Dry Clean ERP αποτελεί τη 1η Ελληνική Εξειδικευμένη εφαρμογή που απευθύνεται στα Στεγνοκαθαριστήρια –  Ταπητοκαθαριστήρια.  Αναπτύχθηκε έπειτα από λεπτομερή αποτύπωση των καθημερινών εργασιών που πραγματοποιεί μία τέτοια επιχείρηση και κατέχει πλέον τα πρωτεία στη προτίμηση των επαγγελματικών του κλάδου.  Έχει εξαιρετικό reference ενεργών εγκαταστάσεων  που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα από συνοικιακά καταστήματα μέχρι αλυσίδες με πλήθος υποκαταστημάτων.  Η επιτυχία του βασίζεται σε δύο βασικούς άξονες: Απλό σχεδιασμό για την άμεση εξυπηρέτηση του τελικού πελάτη σε χρόνο μηδέν – Παρακολούθηση όλων των εργασιών μέσα από μία Ενιαία εφαρμογή με ταυτόχρονη εμπορική & λογιστική διαχείριση.

Συνεργεία, Φανοποιεία, Ανταλλακτικά Pegasus Service ERP Start Up

Το Pegasus Service ERP σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με γνώμoνα τις ιδιαίτερες ανάγκες των Συνεργείων Οχημάτων. Στόχο του μηχανογραφικού συστήματος αποτελεί η λεπτομερής καταγραφή – διαχείριση – παρακολούθηση των Επισκευών που πραγματοποιούνται σε ένα όχημα ώστε να επιτυγχάνεται η αυτόματη δημιουργία Ιστορικού Service. Παράλληλα, οι απαιτήσεις των επαγγελματιών του Κλάδου συνεισέφεραν στη περαιτέρω εξειδίκευση της εφαρμογής ώστε να καλύψει τη Διαχείριση Ανταλλακτικών, το Προγραμματισμό των καθημερινών εργασιών και τέλος την Οικονομική συναλλαγή. Επιλέξτε ένα πραγματικό πολυ-εργαλείο που θα οργανώσει την Επιχείρησή σας σε κάθε επίπεδο.

Κομμωτήρια, Κέντρα Αισθητικής Pegasus ERP Coiffure Start Up

Το Pegasus Coiffure ERP αναπτύχθηκε κατόπιν απαίτησης των Επιχειρήσεων Αισθητικής που ουσιαστικά αναζητούν μία εξειδικευμένη λύση μηχανογράφησης ώστε να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους με ταυτόχρονη οργάνωση της εμπορικής δραστηριότητας τους.  Εστιάζει στη παροχή εξατομικευμένης εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη με τη δημιουργία ιστορικού των υπηρεσιών που λαμβάνει σε συνδυασμό με τον υπεύθυνο (κομμωτή, αισθητικό κτλ) που εκτελεί την εργασία. Ταυτόχρονα, οργανώνει το καθημερινό πρόγραμμα του προσωπικού, διασφαλίζει την αρμονική ροή των ραντεβού και παρακολουθεί κάθε οικονομική συναλλαγή της επιχείρησης.

Σύλλογοι, Σωματεία, Ενώσεις Pegasus Syllo ERP Start Up

Το Pegasus Syllo ERP αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν με ουσιαστική εξειδίκευση  ώστε να απαντά στις ιδιαίτερες απαιτήσεις Συλλόγων και Σωματείων. Η μακρόχρονη εμπειρία της ΤΕΣΑΕ στη παραγωγή καθετοποιημένων λύσεων εγγυάται μία εφαρμογή ΑΡΤΙΑ και ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ που καλύπτει κάθε πτυχή των καθημερινών εργασιών ενός Συλλόγου από την καταχώρηση των Μελών και των Συνδρομών τους έως την Οργάνωση Εκδηλώσεων και την Οικονομική Παρακολούθησή τους.

Ελαιοτριβεία Pegasus Ελαιοτριβείο ERP Start Up

Το Pegasus Elaio ERP σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με γνώμoνα τις ιδιαίτερες ανάγκες του σύγχρονου Ελαιοτριβείου. Με έντονο το στοιχείο της διαφοροποίησης από ανταγωνιστικές λύσεις, το Pegasus Elaio ERP αποτελεί μία παραθυρική, εύχρηστη και ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης η οποία ενσωματώνει όλες τις φορολογικές αλλαγές των προηγούμενων ετών ώστε να καλύπτει με αξιοπιστία τις απαιτήσεις σας.  Τα παραπάνω πλεονεκτήματα σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος αρχικής επένδυσης και την ολοκληρωμένη διαχείριση του Ελαιοτριβείου ως Εμπορική Επιχείρηση έχουν καθιερώσει το Pegasus Elaio ERP ως τη 1η επιλογή τόσο για τις μικρές οικογενειακές μονάδες όσο και για τις κατά τόπους Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

Parking, Λιπαντήρια αυτοκινήτων Pegasus Parking ERP Start Up

Το Pegasus Parking ERP σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με απώτερο σκοπό να καλύψει τις ανάγκες μηχανογράφησης ενός ιδιαίτερου επιχειρηματικού κλάδου. Στόχος της λύσης είναι η αποτελεσματική διαχείριση της ροής των οχημάτων που συρρέουν στο χώρο στάθμευσης και η κάλυψη των οικονομικών συναλλαγών.  Επιπλέον, παρέχει ολοκληρωμένη παρακολούθηση και των λοιπών υπηρεσιών που παρέχονται στον ίδιο χώρο (Λίπανση/ Πλύσιμο). Όλες οι εργασίες εκτελούνται με ταχύτητα, αποφεύγονται τα λάθη και βελτιώνεται η συνολική εξυπηρέτηση που λαμβάνει ο πελάτης σας.

Μεταφορικές εταιρίες Pegasus Transport ERP Start Up

Το Pegasus Transport ERP αποτελεί μονόδρομο για τις Επιχειρήσεις Μεταφορών/Διαμεταφορείς που προχωρούν στη μηχανογράφησή τους.  Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξή του βασίστηκαν στη καταγραφή και αποτύπωση των απαιτήσεων των μεγαλύτερων εταιριών του κλάδου ώστε να αποτελέσει τη πλέον άρτια και αξιόπιστη Εφαρμογή με πραγματικό value for money. Το φάσμα των εγκαταστάσεων είναι ευρύ και κυμαίνεται από απλά συστήματα για μικρές επιχειρήσεις μεταφορών μέχρι πολύπλοκα έργα πολλαπλών υποκαταστημάτων που ανταλλάσσουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την ολοκληρωμένη παρακολούθηση των φορτωτικών.

Καταστήματα Οπτικών Pegasus Optica ERP Start Up

Το Pegasus Optica ERP συνιστά μία καθετοποιημένη λύση που απευθύνεται αποκλειστικά στα Καταστήματα Οπτικών. Η βάση του παραμένει το Pegasus ERP Start Up, η βασική έκδοση Εμπορικής Διαχείρισης της ΤΕΣΑΕ με πάνω από 8.000 ενεργές εγκαταστάσεις.  Η εξειδίκευση του έγκειται στο ιστορικό συνταγών που παρακολουθεί ανά πελάτη  ώστε να παρέχετε εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.  Η δυναμική της εφαρμογής συνίσταται στη δημιουργία πιστού πελατολογίου ώστε να επιτυγχάνετε την επαναλαμβανόμενη πώληση στους ίδιους πελάτες ενώ ταυτόχρονα να ενισχύετε τη φήμη σας και να αποκτάτε ένα ευρύτερο πελατειακό κοινό.

Επιχειρήσεις Καθαρισμού Κοινοχρήστων

Ταυτότητα Προϊόντος:
Το Pegasus Κοινόχρηστα ERP αποτελεί προϊόν της συνεργασίας μας με τις μεγαλύτερες Εταιρίες Διαχείρισης Κτιρίων. Ο σχεδιασμός αναπτύχθηκε κατόπιν αποτύπωσης των διαδικασιών και των καθημερινών εργασιών  που πραγματοποιεί η Επιχείρηση για τα Κτίρια που διαχειρίζεται. Από την Έκδοση Κοινοχρήστων, το Καθαρισμό των πολυκατοικιών, τη Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρα/Λέβητα και τη παρακολούθηση των ημερομηνία αναγόμωσης των Πυροσβεστήρων μέχρι τη παρακολούθηση των εξοφλήσεων και τη πραγματοποίηση πληρωμών, όλο το ευρύ φάσμα εργασιών καλύπτεται από το Pegasus Κοινόχρηστα ERP. Επιλέξτε ένα πραγματικό εργαλείο που θα οργανώσει την Επιχείρησή σας σε κάθε επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το Pegasus Κοινόχρηστα ERP απευθύνεται σε κάθε μικρή επιχείρηση Έκδοσης Κοινοχρήστων ενώ έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις Εταιριών Διαχείρισης Κτιρίων σε όλο το εύρος των καθημερινών λειτουργιών. Συνιστά μία λύση Άρτια & Αξιόπιστη, με χαμηλό κόστος επένδυσης και δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης αναλόγως της πορείας της Επιχείρησης.

Courier, Ταχυμεταφορές Pegasus Courier ERP Start Up

Ταυτότητα Προϊόντος:
Το Pegasus Courier ERP αποτελεί μονόδρομο για τις Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών που προχωρούν στη μηχανογράφησή τους.  Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε βάσει των προτύπων που έχουν θέσει οι μεγάλες αλυσίδες του χώρου και συνιστά τη πλέον άρτια και αξιόπιστη εναλλακτική εφαρμογή για τις αυτόνομες Επιχειρήσεις. Η τεράστια δυναμική του κλάδου σε συνδυασμό με την αυξανόμενη ζήτηση για αποτελεσματικές & ταχύτατες υπηρεσίες Αποστολής-Παραλαβής, διαμορφώνουν ένα νέο περιβάλλον απαιτήσεων καθετοποιημένου λογισμικού μηχανογράφησης.  Το Pegasus Courier ERP έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη δεκάδων επαγγελματιών ενώ ενσωματώνει συνεχώς νέα εργαλεία που απογειώνουν το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρετε στους πελάτες σας.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το Pegasus Courier ERP απευθύνεται σε κάθε Επιχείρηση Ταχυμεταφορών που επιδιώκει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στο πελατολόγιό της.

.

Βιβλιοπωλεία, Χαρτικά Pegasus Book Store ERP Start Up

Ταυτότητα Προϊόντος:

Το Pegasus Book Store ERP αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη εφαρμογή για τα Βιβλιοπωλεία – Καταστήματα Γραφικής ύλης.  Μπορεί να οργανώσει με μοναδικό τρόπο τη Λιανική Πώληση, να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο της εξυπηρέτησης που προσφέρετε στους Πελάτες / Αναγνώστες σας μέσω του module biblionet που ενσωματώνει και να προάγει την Οικονομική Διαχείριση της επιχείρησής σας. Η λύση της ΤΕΣΑΕ ενσωματώνει το πλέον καταξιωμένο Pegasus ERP Start Up για την εμπορική – λογιστική παρακολούθηση της εταιρίας ενώ παράλληλα έχει καθετοποιηθεί ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες ενός κλάδου με απαιτητικούς πελάτες και πολύπλευρο αντικείμενο όπως το βιβλίο.

Σε ποιους απευθύνεται:
Το Pegasus Book Store ERP απευθύνεται στο σύγχρονο Βιβλιοπωλείο που επιδιώκει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στο πελατολόγιό του, διαφοροποιεί τις υπηρεσίες του από απλή πώληση βιβλίων σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία για τον αναγνώστη (σε συνδυασμό με άλλες υπηρεσίες όπως Καφέ/Σνακ με το Pegasus Estiasi ERP ή e-Shop με το Pegasus e-Commerce Web App)

.

Γεωργικές Επιχειρήσεις Pegasus ERP Γεωπόνος Start Up

Ταυτότητα Προϊόντος:

Το Pegasus Γεωπόνος ERP Start Up ενσωματώνει ολοκληρωμένα όλες τις δραστηριότητες του σύγχρονου Γεωπονικού Καταστήματος. Ηλεκτρονική Καταγραφή & Συνταγές Φαρμάκων & Εμπορική Διαχείριση. Συνιστά τη νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των Εφαρμογών Pegasus και έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη  του Κλάδου με πλήθος εγκαταστάσεων σε μικρές μονάδες αλλά και Αλυσίδες καταστημάτων Αγροτικών Εφοδίων.

Σε ποιους απευθύνεται:

To Pegasus Γεωπόνος ERP Start Up απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με την εμπορία Αγροτικών ειδών και τη Διάθεση Φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μηχανογράφηση παρακαλούμε συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

© 2018 geranisNet. All rights reserved.